Χρήσιμες Πληροφορίες

Εάν επιθυμείτε να γίνετε εθελοντής στο ΦantastiCon συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής.

Εθελοντές ΦantastiCon

Το ΦantastiCon επιστρέφει για μία ακόμα φορά στην Ελληνοαμερικανική  Ένωση!

Με την πείρα και τις γνώσεις που αποκομίσαμε από τα προηγούμενα ΦantastiCon, βάλαμε στόχο η φετινή διοργάνωση να είναι ακόμα καλύτερη και να αποτελέσει μια πραγματική γιορτή αφιερωμένη στο φανταστικό, όπου όλοι οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις, να γνωρίσουν από κοντά καλλιτέχνες του χώρου και φυσικά να διασκεδάσουν!

Μεγάλο μέρος της περσινής επιτυχίας μας οφείλεται στη βοήθεια των εθελοντών!

Οι προσπάθειες της οργανωτικής επιτροπής δεν θα είχαν το ίδιο αποτέλεσμα χωρίς εσάς, τους εθελοντές, που με την ακούραστη δουλειά, την κατανόηση και τις γνώσεις σας, συμβάλλετε ουσιαστικά και αποτελεσματικά στην ομαλή διεξαγωγή του διήμερου φεστιβάλ μας.

Για αυτό το λόγο προσκαλούμε και φέτος όλους εσάς που νιώθετε την ίδια αγάπη με εμάς για το Φανταστικό και που θα θέλατε να διαθέσετε λίγο από τον χρόνο σας για την ανάδειξη του, να δηλώσετε εθελοντές στην διοργάνωση μας. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να ζήσετε από κοντά την μοναδική εμπειρία του ΦantastiCon, να νιώσετε τη μαγεία και τη δυναμική του χώρου, να γνωρίσετε ανθρώπους που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με σας, να διασκεδάστε και συγχρόνως να βοηθήσετε στη διάδοση της κουλτούρας του Φανταστικού!