Το ΦantastiCon 2017 επιστρέφει για τρίτη χρονιά στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση!

Με την πείρα και τις γνώσεις που αποκομίσαμε από τα προηγούμενα ΦantastiCon, βάλαμε στόχο η φετινή διοργάνωση να είναι ακόμα καλύτερη και να αποτελέσει μια πραγματική γιορτή αφιερωμένη στο φανταστικό.

Μεγάλο μέρος της περσινής επιτυχίας μας οφείλεται στη βοήθεια των εθελοντών!

Οι προσπάθειες της οργανωτικής επιτροπής δεν θα είχαν το ίδιο αποτέλεσμα χωρίς εσάς, τους εθελοντές, που με την ακούραστη δουλειά, την κατανόηση και τις γνώσεις σας συμβάλλατε ουσιαστικά και αποτελεσματικά στην ομαλή διεξαγωγή του διήμερου φεστιβάλ μας.

Για αυτό προσκαλούμε και φέτος όλους εσάς που νιώθετε την ίδια αγάπη με εμάς για το Φανταστικό και που θα θέλατε να διαθέσετε λίγο από τον χρόνο σας για την ανάδειξή του, να δηλώσετε εθελοντές στην διοργάνωσή μας.

Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να ζήσετε από κοντά την μοναδική εμπειρία του ΦantastiCon2017, να νιώσετε τη μαγεία και τη δυναμική του χώρου, να γνωρίσετε ανθρώπους που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς, να διασκεδάστε και συγχρόνως να βοηθήσετε στη διάδοση της κουλτούρας του Φανταστικού!

Χρήσιμες Πληροφορίες:

  • Για να μπορείτε να γίνεται εθελοντές θα πρέπει να έχετε συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας σας.
  • Κάθε εθελοντής δε χρειάζεται να προσφέρει την παρουσία του για περισσότερο από τέσσερις ώρες, μιας και θέλουμε να απολαύσετε την εμπειρία της ενεργής συμμετοχής σας στη διεξαγωγή του φεστιβάλ. Αν ωστόσο επιθυμείτε να βοηθήσετε ως εθελοντής για περισσότερες ώρες μπορείτε να το δηλώσετε στην φόρμα ενδιαφέροντος.
  • Εάν αιτηθείτε να είστε εθελοντής αλλά τελικά δεν μπορείτε να παραστείτε, παρακαλείστε να μας ενημερώσετε σχετικά ως το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017.
  • Θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να γίνει η ανάθεση των καθηκόντων σας ως εθελοντή με βάση τις επιλογές που θα έχετε δηλώσει στην φόρμα συμμετοχής. Ωστόσο δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε πως θα το καταφέρουμε.
  • Οι εθελοντές καλούνται να παραστούν στην Ελληνοαμερικανική Ένωση την Παρασκευή 06 Οκτωβρίου στις 18:00 προκειμένου να ενημερωθούν για τα καθήκοντα που θα έχουν αλλά και για να γνωριστούν μεταξύ τους και με τα μέλη του συλλόγου μας.
  • Με την ολοκλήρωση των καθηκόντων σας θα λαμβάνετε ως αναμνηστικό δώρο την Κάρτα Φανταστικού Φίλου 2018 καθώς και έπαινο βεβαίωσης της συμμετοχής σας ως εθελοντής στο φεστιβάλ.