Ο Σύλλογος Φίλων Φανταστικού – ΦantstiCon, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύλλογο Φίλων Τόλκιν – Greek Tolkien Society – The Prancing Pony έχει τη μεγάλη χαρά να φιλοξενεί στο φετινό ΦantastiCon 2017 την γνωστή στο χώρο του φανταστικού σκηνοθέτη, σεναριογράφο και ηθοποιό Kate Madison.

Η Kate Madison είναι κυρίως γνωστή για την σκηνοθεσία, την παραγωγή και την συμμετοχή ως ηθοποιού στην ταινία “Born of Hope”, που είναι μια εισαγωγή στον «’Άρχοντα των Δαχτυλιδιών». Η ταινία κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο τον Δεκέμβριο του 2009 και μέχρι σήμερα έχει περισσότερες από 40 εκατομμύρια προβολές.
Η Kate έχει εργαστεί σε αρκετές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές και έχει αποκτήσει πείρα σε διάφορους τομείς, παίζοντας ως αντικαταστάτης και εναλλακτικός ηθοποιός σε μεγάλες παραγωγές, όπως «Τα Ταξίδια του Γκιούλιβερ» και «Χάρυ Πότερ».
Ξεκίνησε την εταιρεία Mythica Entertainment το 2013 για την παραγωγή διαφόρων online ταινιών. Πρόσφατα η εταιρεία εγκαινίασε ένα κανάλι Twitch, όπως αναλαμβάνει την παραγωγή ζωντανών εκπομπών. Το 2016 κυκλοφόρησε το «Ren- The Girl with the Mark», μια μικρή σειρά φαντασίας για μια νεαρή κοπέλα, που έρχεται σε επαφή με ένα αρχαίο πνεύμα και αποκτά ένα χαρακτηριστικό σημάδι στο πρόσωπο.
Στη διάρκεια του φεστιβάλ, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια συζήτηση πάνω στο έργο της Kate Madison, την προβολή των πρώτων επεισοδίων της διαδικτυακής σειράς «Ren-The Girl with the Mark”, την προβολή της ταινίας «Born of Hope», καθώς και να κουβεντιάσει μαζί της.