Κάθε χρόνο προσπαθούμε να εμπλουτίζουμε το πρόγραμμα του ΦantastiCon με φρέσκιες ιδέες.
Σκοπός μας είναι η πλούσια και ουσιαστική ενημέρωση, η σωστή εκπαίδευση και η πολυποίκιλη ψυχαγωγία των επισκεπτών μας. Ταυτόχρονα θέλουμε να δώσουμε βήμα σε όλο και περισσότερους νέους και δημιουργικούς ανθρώπους, που ασχολούνται με τις διάφορες εκφράσεις του φανταστικού.
Ο Δράκος μας ανοίγει τα φτερά του και πετά ψάχνοντας ακαδημαϊκούς, λογοτέχνες, εικαστικούς, χειροτέχνες, μουσικούς, καλλιτέχνες, gamers, ακόμα και απλούς λάτρεις του είδους, που με την παρουσία τους θα λαμπρύνουν την γιορτή μας.
Αν έχετε, λοιπόν, να παρουσιάσετε κάτι νέο, ενδιαφέρον και πρωτότυπο γύρω από το Φανταστικό και θα θέλατε να κάνετε μια ομιλία, ένα σεμινάριο ή μία παράσταση στα πλαίσια του φεστιβάλ, επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την ανάλογη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Προσοχή! Η εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι απλώς ενημερωτική και σε καμία περίπτωση δεν εξασφαλίζει τη συμμετοχή τού εκάστοτε ενδιαφερόμενου. Η αγκαλιά του Δράκου μας είναι μεγάλη και πολύ θα ήθελε να τους χωρέσει όλους, οι αντικειμενικές συνθήκες όμως επιβάλλουν την επιλογή.
Συμπληρώστε τη φόρμα κι εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τα περαιτέρω!

Εάν λοιπόν σας ενδιαφέρει να συμμετέχετε στο φετινό ΦantastiCon πραγματοποιώντας κάποια ομιλία παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε εδώ.

Αντίστοιχα, εάν σας ενδιαφέρει να συμμετέχετε στο φετινό ΦantastiCon πραγματοποιώντας κάποια παράσταση παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε εδώ.

Τέλος, εάν σας ενδιαφέρει να συμμετέχετε στο φετινό ΦantastiCon πραγματοποιώντας κάποιο σεμινάριο παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε εδώ.